Zdroj: Pixabay

S updatem můžeme očekávat 60 fps a rozližení až 4K. Další technologie přináší lepší vykreslení fyziky hráčů, tak aby nepůsobili jako roboti. Bohužel tyto nové a prodloužené animace mohou znamenat, že než doběhnout, tak vás může protihráč zfaulovat čí okrást o míč.

Vylepšené detaily přináší třeba vyobrazení deformace svalů fotbalistů, míče či samotných vlasů, což se zdá jako malichernost. Připravit se také můžeme na propracované oslavy hráčů, když padne branka, kdy nebude reagovat pouze autor gólu a pár vyvolených, ale všichni ostatní fanoušci a hráči, jak už na lavičce nebo na samotných tribunách.

Počítat také můžeme s rychlejším nahráváním hry a majitelé PlayStationu 5 potěší spolupráce triggerů u ovladače, které budou reagovat například na to, když váš hráč nebude mít sílu běžet, kdy tlačítko bude klást větší odpor. Interagovat budou i nové karty aktivit, přes které můžete skočit rovnou do hry.

Jestli se vyplatí si kupovat novou FIFU na next-gen konzole, necháme na vás, ale máme špatnou zprávu pro majitele PC, kde se bohužel žádná změna nekoná. Vývojáři prý chtějí nechat PC verzi, co nejvíce přístupnou pro kohokoliv. Doufejme, že se to ale změní a budeme si moci vychutnat tyto vylepšení i na počítači.

Zdroj: RealSport101.com