Zdroj: Pixabay

Nová česká budovatelská strategická hra Nebuchadnezzar, pocházející ze studia Nepos Games, by měla vyjít podle poslední ověřených zpráv 17. února. Navíc byl v současné době publikován i nový trailer, který nás má ještě více nabudit.

Cena za novou hru by měla být 20 EUR a k prodeji bude na Steamu nebo na GOGu. Celá hra nás pak zavede do dob Mezopotámské říše, kde je naším cílem vybudovat silné a soběstačné starověké město.

V této hře se vychází z izometrického rozdělení společnosti na tři kasty s tím, že každá sociální vrstva si vyžaduje jiné věci ke svému uspokojení. Pro dokonalý rozvoj města je pak zapotřebí logicky uspokojit všechny tři kasty.

Zdroj: Nepos.Games

Podle vývojářů je v této hře nezbytné se nejen věnovat rozkvětu vlastního města, ale je zapotřebí také vybudovat dobré diplomatické vztahy s okolními městy. Navíc zde bude kladen důraz i na takové detaily jako je čistota. Zbytky v ulicích měst se budou hromadit a bude to mít vliv na sociální vývoj obyvatel. Pokud bude vše uklizeno, lidé to ocení.

V rámci hry si můžete na vlastní kůži prožít historické osídlení oblasti, až po dobytí Babylonu Peršany, které se odehrálo zhruba v 6. století př. n. l. Hráče jistě potěší i fakt, že titul vyjde i v českém jazyce a dle vývojářů samotných uspokojí každého od nováčka po mazáka. V případě, že nechcete čekat až do února, můžete se již nyní přihlásit do uzavřeného beta testování.

Zdroj: Vortex