Zdroj: Pixabay

Již jsme mohli v nedávné době vidět, jak bude vypadat Cyberpunk 2077 na počítačích vybavených RTX, na PlayStation 5 nebo na Xbox Series X. Nyní však máme možnost díky krátkému pětiminutovému traileru vidět, jak vypadá Cyberpunk 2077 na Google Stadia. Můžeme se tak na vlastní oči a na poslední chvíli podívat na trailer CD Projektu Red před tím, než bude hra oficiálně vypuštěna, a to 10. prosince.

Tento trailer jistě stojí za zhlédnutí i když neplánujete koupi tohoto titulu nebo jeho hru na Google Stadia. Důvodem je fakt, že trailer je dostupný ve 4K. Google Stadia se vyplatí v případě, že nemáte zrovna nejmodernější počítač, ale chcete hrát ty nejmodernější hry, resp. hardwarové nároky na provoz Google stadia jsou velice nízké.

ODKAZ NA OFICIÁLNÍ TRAILER NA YOUTUBE

Google chce přimět potencionální hráče Cyberpunku 2077, aby si vybrali právě jeho Google Stadia, a proto nabídla, že kdo si zakoupí tuto hru před 17. prosincem tohoto roku, dostane zdarma Stadia Premiere Kit. Právě díky Premiere Kitu si můžete zahrát hru ve 4K, ovšem v závislosti na internetovém připojení a jeho rychlosti.

Zdroj: Engadget