Zdroj: Pixabay

Jistě jste dle našich článků nebo podle online úniků zjistili, že se objevily informace o krabičkách, hardware požadavcích apod. Nedávno se ovšem vyskytlo video, kde si nějaký hráč na PS4 bez problémů hraje Cyberpunk před vydáním hry. Přes veškerou snahu vývojářů odebrat toto video se stalo to, co by každý očekával. Vznikly re-uploady daného videa i po jeho smazání.

Nejdříve bych chtěl zmínit, že video je stále volně dostupné a není problém jej nalézt, ale předem upozorňujeme, že by vám jeho sledování mohlo zkazit první požitky ze hry. Přeci jen víme, jak to s prvními pocity z her je. Chtěl bych také říct, že na to, že je hraná na PS4, vypadá minimálně po grafické stránce velice pěkně.

Cyberpunk 2077 …. a lot of a Cyberpunk 2077 from r/cyberpunkgame

Otázkou ovšem zůstává, jak se hra před datem vydání a bez day-one patche může dostat do rukou náhodného člověka. Odpovědi mohou být různé (překvapivě). Jednou z možností je, že by to mohl být nějaký druh marketingového tahu přímo od CD Projectu. Druhá by pak mohla být, že daný člověk byl zaměstnanec nějakého kamenného obchodu, do kterého mělo přijít zboží a on si jednu kopii uzmul pro sebe, ovšem v obou těchto případech se jedná pouze o spekulace.

Tak či onak, druhá verze je nejspíše pravděpodobnější, jelikož od různých účtů na Twitteru se stále hromadí různé příspěvky s fotkami, např. sběratelských edic a jejich vnitřkem. Druhá možnost je tedy značně pravděpodobnější, ale co mi víme třeba i všechny ostatní úniky dat jsou jen jejich marketing.

Zdroj:  Vortex