Zdroj: Pixabay

Guerilla Games společně se Sony nebyli nikterak sdílné ohledně data vydání Horizon Forbidden West kromě toho, že by měl vyjít během roku 2021. Nyní máme ale trošku přesnější vyjádření.

Kotaku na svém serveru vysvětlil, že sdílené video společností Sony o PlayStation 5 může poukazovat na to, že Forbidden West by mohlo vyjít v druhé polovině roku 2021. Stále to není moc přesné, ovšem díky této informaci si můžeme být jisti, že bychom neměli toto pokračování očekávat během jara, ale nejdříve až ke konci léta.

Je to tak trochu pochopitelný plán, když vezmeme v potaz, že nás Guerilla Games a Sony lehce nalákali na nový Horizon již tento červen. Samozřejmě by bylo velmi příjemným překvapením, kdyby Forbidden West vyšel již pár měsíců po vydání PS5.

Na druhou stranu budoucí vlastníky jistě potěší, že herní kalendář nebudou mít následujících pár měsíců úplně prázdný, jelikož video od Sony opět potvrdilo Grand Turismo 7 a také nového Ratcheta a Clanka s podnázvem Rift Apart, a obě tyto hry můžeme očekávat v prvním pololetí následujícího roku, a to bez odkladů.

Nový Horizon je pouze připomínkou toho, že normálně zabere nějaký čas, než se herní knihovny nových konzolí zaplní novými herními hity, přestože už se tituly vyvíjí s předstihem.

Zdroj: Engadget, Kotaku