Zdroj: Pixabay

Dle jejích schopností to vypadá, že by Rell měla být velmi odolná podpora, která dokáže nejen krást nepřátelům jejich odolnosti a zbroje, ale dokonce je dávat blízkým spojencům. Na její cestě jí doprovází její kůň, kterým má ovlivňované některé schopnosti. Také by díky její ultimátní schopnosti neměl být moc velký problém udržet nepřátelský tým na uzdě. Naše nová hrdinka by nás měla uvítat za několik týdnů na PBE (na serverech s předběžným přístupem k novinkám) s tímto kitem schopností.

Pasivní schopnost – Break the Mold

Rell zaútočí velmi pomalu (pomaleji než normálně), ale za to si propůjčí část brnění a odolnosti vůči magii a k tomu dá bonusové poškození na základě toho, kolik statistik si propůjčila. Díky této schopnosti se Rell dokáže stát rychle jak odolnou, tak tanky mazající bestií.

Q – Shattering Strike

Rell nastaví své kopí, začne likvidovat veškeré štíty a rozdávat poškození všem nepřátelům, které zasáhne (poškození je po prvním zásahu sníženo). Pokud je s nějakým spojencem propojena pomocí svého E-Attrack and Repel, tak si doplní ona a její spojenec zdraví za každého zasaženého protivníka.

W1-Ferromancy: Crash Down

(Tato schopnost může být použita pouze pokud je zrovna Rell v sedle.) Rell vyskočí do nebes, kde se její kůň přetransformuje na její těžkou zbroj. Rell dostane štíty, které jí zůstanou do doby, než jsou zničeny nebo než si nezvolí opět koně. Po dopadu vyhodí veškeré cíle okolo ní do vzduchu. Během transformace může použít E-Attrack and Repel a R-Magnet Storm.

W2-Ferromancy: Mount Up

(Tato schopnost může být použita pouze pokud není Rell v sedle.) Rell vyrazí kupředu a přetransformuje svoje brnění do svého oře. Dostane bonusovou rychlost pohybu a svým následujícím útokem naběhne na nepřítele, dá bonusové poškození a přehodí jej přes svá ramena.

E-Attrack and Repel

Rell připoutá na svého spojence část svého brnění. Tento spojenec bude dostávat bonusové brnění a odolnost, pokud bude Rell na blízku. Rell může kdykoli pouto zrušit, čímž všechny nepřátele mezí ní a spojencem omráčí.

R-Magnet Storem

Rell rozpoutá magnetickou bouři a přitáhne k ní veškeré nepřátele v dosahu. Kolem Rell se vytvoří gravitační pole, které po dobu několika sekund bude přitahovat nepřátelské šampiony, což jim znepříjemní cestu ven.

Zdroj: Polygon.com,  Riot Games