Zdroj: Pixabay

Tradiční a legendární GTA vydalo v roce 2013 svou online verzi. Nyní by mělo přijít největší rozšíření od počátku této verze hry, a to dokonce dříve, než se původně myslelo. Studio Rockstar Games, které se od počátku stará o vývoj celé série GTA, představilo The Cayo Perico Heist a zároveň uveřejnilo, že oficiálně vyjde již 15. prosince.

V rámci The Cayo Perico Heist by se měla mapa GTA rozšířit o ostrov, který je sídlem slavného drogového dealera. Podle zjištění má jit o největší příspěvek studia. Úkol hráče je jediný, proniknout na zabezpečený ostrov, zmocnit se důležitých dokumentů a s nimi uniknout a pokud možno přežít. Jako bonus si prý podle vývojářů můžete odnést tolik zlata, kolik poberete.

Je pak jen otázka strategie, zda strážce obelstíme nebo zda je nějakým způsobem zneškodníme. Vývojáři jen radí, aby si každý pečlivě naplánoval celou akci, zvolil si vhodnou přístupovou cestu, nástroje a také své kolegy. Vývojáři nám k tomu dají nové dopravní prostředky (například ponorku), nové zbraně a dokonce i novou rozhlasovou stanici.

Vývojáři navíc prozradili, že tuto misi je možné splnit i jako single, což potěší všechny, kteří marně doufali v novou single misi, která nikdy nepřišla. Novinka příjde jak na PC, tak na PS4 a Xbox One.

Zdroj: Rockstar Games