Zdroj: Pixabay

Ubisoft může slavit, jelikož jejich nový Assassin’s Creed Valhalla je teprve krátkou dobu venku a už dokázal pokořit 2 rekordy. Za první týden si totiž hru koupilo více lidí, než jakýkoliv jiný díl ze série a také launch Valhally pro PC byl doslova nejúspěšnější z celé historie Ubisoftu.

Jedna z věcí, která také tvůrce těší jsou vysoké známky od recenzentů a také velice kladné přijetí od samotných hráčů. Vydavatel to komentuje slovy, že tým odvedl skvělou práci a fanoušci si tak mohou vychutnat výsledek i přes globální pandemii koronaviru.

Úspěch také dokládá například 55 miliónů budov postavených v herních vesnicích hráči z celého světa, jejich zapojení do bezmála miliónů miniher, obsahující třeba házení kostek a souboj v „pití“, a obrovské množství platforem, na kterých si titul můžete zkusit, a to i nová PS5 a Xbox Series X a S.

Vývojáři dodávají, že vydání je jen začátek, a že se můžeme těšit na další DLC, a to i na diskutovaný season pass, který by mohl být zajímavý. Jedna věc je ale jasná, a to že se jako viking určitě nudit nebudete!

Zdroj: OKJoss.co