Zdroj: Pixabay (odkaz)

Asi tedy nikoho z vás nepřekvapí, že dvě hry, které Epic rozdává zdarma od studia Obsidian, budou tak příběhové, jak to je snad jen možné a nabídnou vám postavy, na které nezapomenete během pár dnů. Jedná se o RPG s top-down pohledem, který jsme mohli vidět například u Baldurs Gate nebo Divinity Original Sin.

Co se týče následující novinky od Epicu, jedná se o 15 her, které budou rozdávat po dobu 15 dní s tím, že na každou hru budete mít možnost vyzvednutí v ten daný den. Ovšem bylo by dobré zmínit možnost, že bude probíhat recyklace již dříve rozdaných her.

Zdroj: Pixabay (odkaz

Poslední věc, o které se dnes pobavíme jsou naše recenze na Epic Free hry. Jelikož se nebude stíhat vydávat každý den recenze na danou hru, rozhodl jsem se, že začnou takzvané Epic Rychlovky, ke kterým se přidají i Tyranny a Pillars of Ethernity. Epic Rychlovky budou probíhat tím způsobem, že pokud se stane podobná akce jako se bude dít právě 17. prosince, vyjde recenze na všechny hry určitého žánru z titulů, které se rozdaly (tzn. Pokud vyjde 5 akčních her, 5 RPG a 5 strategií, tak vyjdou 3 videa kde rychle zhodnotíme dané tituly podle žánrů daných her).

Zdroj: Epicgames.com (odkaz)