Zdroj: Pixabay

I když je teď celý herní svět v očekávání kvůli zítřejšímu začátku prodeje Cyberpunk 2077, je zde ještě další velice očekávaný titul, který slibuje zcela novou zkušenost. Plánovaný start prodejů je 11. prosince tohoto roku, což velice pravděpodobně souvisí právě se Cyberpunk 2077. Nikdo totiž nechce, aby jeho minutu slávy vzal někdo jiný.

Alespoň uveřejnili vývojáři nového titulu Medal of Honor: Above and Beyond i detailnější hardwarové požadavky, které zkrátka musí vaše mašina splňovat, abyste si mohli Medal of Honor zahrát. Upřímně řečeno tyto nároky jsou jedny z nejvyšších, které se dají v současné době vůbec požadovat.

Potencionální okruh hráčů to silně minimalizuje natolik, že se to zcela zákonitě musí promítnout i do výnosů z prodejů. Pro Medal of Honor jsou minimální HW nároky následující:

  • Intel i7 9700K nebo AMD čip srovnatelného výkonu
  • 16GB DDR4 RAM
  • Nvidia RTX 2080 nebo vyšší
  • 340GB volného místa pro zahájení instalace a dalších 170GB po dokončení instalaci. Pro paměť je silně doporučeno mít samozřejmě SSD.

Doba hraní Medal of Honor by pak měla vyjít na zhruba 10-12 hodin (v případě součtu kampaní gauntlets a survival). Další novinkou by ve hře měla být přítomnost multiplayeru. Na druhou stranu se možná máme na co těšit, protože takové HW nároky slibují i velkou úroveň grafických detailů a velkou propracovanost.

Zdroj: Polygom (odkaz)