Zdroj: Pixabay (odkaz)

Začneme hrami, které nás překvapili mile.

DOOM Ethernal

Nový DOOM nás příjemně překvapil novými mechanikami, díky čemuž pokračoval ve šlépějích DOOMu 2016, kde také přidali pár vychytávek, a myslíme si, že tato rozhodnutí byla správná, jelikož právě díky nim se z tohoto titulu nestal jen obyčejný do nekonečna recyklovaný obsah.

Ghost of Tsushima

Toto open world RPG bylo úchvatným zážitkem snad pro všechny majitele PS 4 (PS5) konzolí, jelikož nabízelo vše, co byste si mohli od podobných titulů nechat jen zdát. Od malebné grafické stylizace přes příběh až po souboj, který byl doplněn dovednostmi, jenž jste mohli získat z různých úkolů.

Ori and the Will of the Wisps

Za sebe si myslím, že k Orimu není moc, co dodat než že je nádhernou skákačkou s akcí a krásným příběhem, u kterého bych se nedivil, kdyby nejednomu hráči ukápla nejedna slzička.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2

Přesně takhle by měl vypadat správný remaster u kterého jde vidět, že se vývojáři opravdu snažili. Jízda na skatebordu působí opravdu skvěle, nebál bych se říct, že své prkno skoro až cítíte a při různých tricích chvilkama jen doufáte, že se vám opravdu podaří, jelikož vás hra „nutí“ snažit se a jít téměř za hranice toho co je možné.

Cyberpunk 2077

Přes nepříjemnosti, které někteří hráči mohou zažít během průchodu hrou se musí vývojářům uznat čest za příběh, uvěřitelnost prostředí (ať už interiéru nebo exteriéru) a také uvěřitelnost samotných vedlejších postav, na které během svých cest narazíte.

Nyní se přesuneme k těm, u kterých bychom byli možná radši, kdyby je nikdy neohlásili.

XIII (remake)

Stará hra i přes možnost vytvoření skvělého remaku dopadla, nebál bych se říct, katastrofálně. Nová XIII nedisponuje ničím, co by vylepšovalo straší verzi této hry.

Fast and Furious crossroad

Největším tahákem této hry měl být Vin Diesel, což taky je, bohužel u něj to začíná i končí, jelikož celou hru vás bude provázet otřesný jízdní model, a ještě horší grafika, o příběhu radši ani nemluvím.

Marvel’s Avengers

Marvel’s Avengers hra, která měla být zábavná díky co-operaci mezi samotnými hrdiny. To ovšem v celé hře chybí a pokud si budete hru chtít koupit, tak se dočkáte pouze repetitivních misí a téměř žádné synchronizace mezi hrdiny.

WarCraft III Reforge

Zde máme případ dalšího remaku, který dopadl otřesně, ovšem zde to nebylo způsobené tak moc grafikou jako nedodrženými sliby Blizzardu, který sliboval například předělaní cutscene, čehož jsme se nedočkali. Tím chyby nekončí, ale tohle byla vysloveně podpásovka společně s nemožností si v nynější době koupit originál.

Cyberpunk 2077

I přes věci, které táhnou Cyberpunk vzhůru si musíme zmínit I naše zklamání, které tato hra přinesla hráčům na starých konzolích a bugů na všech zařízeních, když k tomu dodáme NPC, které se ve světě pohybují bezcílně dostaneme hru, která příběhem nadchne, ovšem zbytkem nepotěší.

Zdroj: GamesRadar.com (odkaz)