Zdroj: Pixabay

Celý herní průmysl zasáhla zpráva o tom, že společnost Sony se rozhodla odstranit Cyberpunk 2077 z nabídky svého PS Storu, o čemž jsme vás informovali zde. Původně se mohlo zdát, že tento krok byl jen výsledkem jednání vývojářské skupiny CD Projekt RED, která je zodpovědná za Cyberpunk 2077, a společnosti Sony.

Podle posledních zpráv se zdá, že se PlayStation rozhodl nenabízet nefunkční hru ‚resp. hru, u které si zákazník platí za něco, co zkrátka nedostane), a to bez vědomí či souhlasu vedení CD Projekt RED. Hlavní vedoucí týmu CD Projekt RED, Adam Badowski, to dal jasně najevo tím, že na svém osobním účtu na Twitteru lajknul příspěvek, který kritizoval společnost Sony a její jednání.

Zdroj: twitter.com/AdamBadowski (odkaz)

Zároveň se mu líbí příspěvek, který hovoří o nepochopitelném jednání Sony, která by měla, dle názoru autora, počkat na patch, který vše napraví, místo odstranění Cyberpunku pro PlayStation. Další lajknutý příspěvek se pak podivuje nad tím, proč Sony neučinila to samé v září v případě Marvel’s Avengers, který byl prý ještě horší než Cyberpunk.

Postupem času si však Badowski pravděpodobně uvědomil, že těmito lajky by mohl způsobit nechtěnou vlnu reakcí, a proto všechny tyto kontroverzní lajky raději odstranil. Nicméně screenshoty jeho účtu na Twitteru již kolují na internetu a je to jasný důkaz rozkmotření Sony a CD Projekt RED. Zda se v budoucnu tyto dvě společnosti opět dají dohromady není v tuto chvíli jasné.

Zdroj: TheGamer.com (odkaz)