Zdroj: Pixabay

Výše zmiňovaný emulátor poskytuje možnost hrát 1889 PS3 titulů, avšak 1066 má zatím status ingame (hra nelze dohrát až do konce) a u 204 her se můžete pokochat akorát tak intrem. To ovšem vývojářům nebrání ve zdokonalování tohoto emulátoru a pokouší se rozjet i AAA tituly daného PlayStationu. Ovšem je velmi nepravděpodobné, že by měl v blízké době vzniknout emulátor pro PS4 či PS5.

Vývojáři se v posledním patchi zaměřili hlavně na zlepšení výkonu a přidali novou funkci Multithreaded Shader Compilation (vícevláknovou kompilaci stínování), což má za následek méně grafických glitchů. Co se týče výkonu, ten rapidně vzrostl o celých 30 až 40 procent u titulů, jako jsou Last of Us a God of War 3.

Přesto, že s emulátorem stále nedokážete většinu herních titulů dohrát až do sladkého konce, již někteří hráči tvrdí, že se jim podařilo dohrát na emulátoru Last of Us až do završení, což nám dokázali i videem na YouTube. Na YouTube můžete najít více videí, která vám prakticky ukáží vylepšení shaderů a i všem ostatním, o čem jsem vám dnes psal.

Zdroj:  WCCFTECH