Zdroj: Pixabay

Toto dílo je pixelartová hra s jednoduchým soubojovým systémem a pěkným příběhem. Problémem této hry je ovšem může být repetetivnost, která je zde přítomná. Celá hra totiž probíhá způsobem: jdi tam, sežeň tohle, pomoc s tímhle a vrať se. To může být lehce frustrující, hlavně když si zapomenete hru uložit, jelikož hra obsahuje staré dobré save sloty, a ne automatické ukládání (to není výtka, jen jsem na to prostě nebyl ze začátku připraven).

Výše zmíněná negativa jsou samozřejmě dosti vyvážena líbivou pixelartovou grafikou, díky které opravdu působí jako retro hra. A tomu přidává i velmi povedený soundtrack, který se mění podle levelů, ve kterých se nacházíte nebo i v určitých dialozích.

Celkově hra taková je zábavná a já jsem u ní strávil dost času, příběh je přes jeho jednoduchost poutavý a grafika je líbivá s možností přepnutí do původního kabátku z roku 2004. Na druhou stranu problémem u této hry se u některých hráčů stane zastaralá ovladatelnost nebo výše zmíněná repetetivnost.

Hře uděluji konečné skóre 8/10 pro hráče, kteří si rádi vyzkouší něco staršího s malebnou pixel art grafikou a jednoduchým soubojovým systémem. Ovšem pro hráče, kteří mají vysloveně pixel art a klasiku rádi, mohu jedině říct: „směle do toho“ (jen nečekejte Undertale). A abych nezapomněl, pokud jste hráči čistě na grafiku a ultimátní příběh,  doporučuji se hře vyhnout, nebo ji alespoň nekřivdit.

Zdroj: uživatelské hodnocení, Steampowered.com (odkaz)