Zdroj: Pixabay.com (odkaz)

V první řadě Marcin Iwiński, co-founder studia, zmiňuje, že bylo jejich snahou udělat tu nejlepší hru a oznamuje, že konzolová verze hry není tak kvalitní, jak si plánovali. Nic takového nechtěli způsobit a nemáme se za to zlobit na tým CD Projektu. Udělají všechno pro to, aby zpátky dostali naši důvěru.

Hra a celý její svět je prostě hodně velký a disky starších verzí konzolí ho neutáhnou. Tým se také snažil, abychom si mohli titul užívat bez zbytečného načítání, což je další důvod. Jelikož se jim stále nedařilo hru dodělat, tak poslali do redakcí předběžnou verzi na konzole až 8.listopadu, což bylo 2 dny před vydáním, a tak nebyl čas na nějaké zpětné vazby.

V následujících dnech nás čekají patche, kdy první vyjde už za 9 dní (21.1.) a až se hra opraví, tak si teprve budeme moci stáhnout DLC přídavky, které CD Projekt přidává zdarma. Nic také nedáte za next-gen update hry. Na všech těchto problémech měl podle Marcina zásluhu COVID-19 a s tím spojený home office. Celé video si můžete pustit ZDE.

Zdroj: Engadget.com (odkaz)