Zdroj: Pixabay.com (odkaz)

O tom, že Cyberpunk 77 z polského studia CD Projekt Red byl velkým očekáváním, ale zároveň také velkým zklamáním v podobě množství nejrůznějších chyb a nedodělků, které nakonec přiznalo i samotné studio, bylo napsáno již opravdu mnoho a je zbytečné to opakovat.

Studio začalo ještě v loňském roce vydávat patche (1.04 – 1.06), které měly začít jednotlivé chyby postupně opravovat. Nyní však konečně přichází i větší patch 1.1, který by měl posloužit jako jakýsi odrazový můstek pro další opravy. Jeho hlavním zaměřením nejsou jen konkrétní chyby, ale také celková stabilita hry na starších konzolích.

Tento patch má 16 GB a z pohledu fanoušků, kteří zachovali přízeň Cyberpunku, jde o slibný začátek budování nové reputace celé hry. Zároveň se studio CD Projekt Red snaží pokorně naslouchat všem připomínkám a postupně řešit každý nahlášený problém. Pokud by studio pustilo Cyberpunk nejdříve do testování, již od počátku zahrnulo tento patch a vydalo Cyberpunk až počátkem tohoto roku, nemuselo se jednat o takový skandál. Pokud máte sami nějaké poznatky, můžete se s nimi podělit na oficiální stránce, kde také najdete kompletní seznam updatů zde.

Zdroj: oficiální – Cyberpunk.net (odkaz)