Zdroj: Pixabay

Nejdříve začnu novou frakcí, která se jmenuje Legacy. Bohužel přesto, že frakce je nejspíše hotová, tak ve hře je pořád pod zámkem a její kampaň není ani k zobrazení, ale z traileru od vývojářů a z editoru postav, o kterém se zde dnes budeme také bavit, by se mělo jednat o jistý druh fantasy frakce, která bude využívat čáry a kouzla. V traileru byla vidět i jistá možnost vytváření formací jednotek, která ve hře zatím scházela, tuto možnost jsem ovšem přímo ve hře zatím nenašel.

Když už jsem se zmínil o editoru, tak si myslím, že by bylo správné, abych se o něm dost rozpovídal, a to hlavně o editoru postav, jelikož v něm jsem strávil opravdu, ale možná až nepřiměřeně moc času, jelikož to byla jedna z věcí, na kterou jsem (jako někdo, kdo tuto sérii sleduje skoro od začátku) čekal celou dobu. V editoru postav si můžete vytvořit téměř libovolnou postavu z téměř jakékoliv hry, filmu, knížky nebo seriálu. Nebál bych se říct, že co se týče vytváření jednotek je tento editor zatím asi nejvolnější, jaký jsem kdy kde viděl.

Také by bylo dobré říct, že editor neumožňuje přidávat jen životy, sílu, rychlost nebo schopnosti postav, ale také umožňuje dávat vašim postavám oblečky a měnit jejich barvu dle libosti. Na druhou stranu je důležité zmínit že se je třeba brát ohled na to že postavičky stále vypadají jako žížaly, kterým se vyvinuly ruce a nohy.

Na konec shrnu zbytek, čímž je editor frakcí, map a kampaní. Editor frakcí je prakticky jen k tomu, abyste si měli kam dát své vytvořené, případně stažené postavy k vašemu roztřídění. Díky tomu vám zůstane například Gandalf ve frakci Pán prstenů a Arthas ve frakci Warcraft. Co se týče editoru map, tak zde vám dlužím omluvu, jelikož ten zůstal mnou nedotčen, takže nevím, jak moc dobře (případně špatně) na tom je, ale co se týče komunity, tak ta už v něm začala, takže pokud byste chtěli něco určitého z nějakého známého díla, jsem si jistý, že najdete, co hledáte.

Zdroj: charlestonmysteries.com (odkaz),

totally-accurate-battle-simulator.fandom.com (odkaz)

https://landfall.se/earlyaccess (odkaz)