Zdroj: Pixabay.com (odkaz)

Při prvním spuštění vám hra poví pár informací o driftování, například kde vzniklo. Následně vás hra přesune na výběr obtížnosti, a přesně v tomhle bodu jsem si říkal: „Ta hra má hrozně divný ovládání. “ A ano, hra má opravdu strašně divný jízdní model, jelikož si budete připadat jako byste spíš pluli po vodě, než jezdili po silnici. Na druhou stranu když si na tento jízdní model zvyknete, tak zjistíte, že se díky tomu fakt dobře dělají donuty a jiné driftovací kousky (je fakt, že někdy i nechtěně).

Po výběru obtížnosti se přesunete na tři tutoriálové mapy, na kterých si díky jednoduché obtížnosti můžete vyzkoušet základy, které později budete akorát pilovat, abyste nahnali co největší skóre. Po dokončení těchto map se vám odemkne svět, který je složen z několika sektorů. V každém sektoru je několik samostatných tratí, které vás po dokončení pustí do dalšího sektoru.

Problém celé hry je bohužel právě v tom, že jediné, o co ve hře jde, je dostávat se do dalších sektorů a plnit další mapy. Naštěstí je hra zábavná i přes svou repetetivnost, jelikož celá hra je akorát mířena na to se „vyjezdit“, a to jí jde dobře. Právě díky tomu, jak je hra zábavná i přes repetetivnost a dokáže vás dlouho udržet mi přijde, že si zaslouží 8/10.

Konečné hodnocení hry Absolute Drift je 8 z 10.

Zdroj: Switchplayer.net (odkaz)