Foto: Pixabay

Vývojáři nostalgicky známé hry Counter-Strike: Global Offensive se rozhodli, že do hry přidají předměty, který si sami hráči vytvořili. Do hry se tak dostane v posledním updatu například tři nové hudební sady. Navíc přijdou i sady samolepek od uživatelů “HH110011HH” a “Hoxton”nazvaný “Poorly drawn sticker capsule.”

finally a sticker capsule worth buying https://t.co/sYaLCC3pqh

— DiddyHop (@DiddyHop) March 18, 2021

Autoři nálepek použili v názvu slovo poorly, což znamená chudě a skutečně to odpovídá nálepkám, které jsou na první pohled malované „od ruky.“ To ovšem na jejich kvalitě nikterak neubírá, ale je zřejmé, že právě tento styl je hráčům velice blízký. V praxi by se pak tyto nálepky měly objevit nejen v klasické, ale také v holo kvalitě.

Today we’re shipping three new Music Kits—the Hades Music Kit from @SupergiantGames, The Lowlife Pack from @NeckDeepUK, and CHAIN$AW.LXADXUT. from @scarlxrd. Like the Halo Music Kit, the Hades Music Kit is free to users with 5 hours play time in Hades on Steam: pic.twitter.com/F1t5S9dFWJ

— CS:GO (@CSGO) March 18, 2021

Co se týče hudebních novinek, můžeme se těšit na píseň CHAIN$AW.LXADXUT od Scarlxrd, píseň The Lowlife Pack od skupiny Neck Deep a jako poslední se představí The Hades Music Kit. Poslední zmiňovanou sadu pak mohou hráči zakoupit dokonce v komunitním obchodě. Nákup bude umožněn každému, kdo si zakoupí hru Hades a následně odehraje alespoň 5 hodin. První dva tituly jsou v obchodě k dispozici za nějakých pět dolarů. Mimo samolepky a hudební sady by však poslední update této hry neměl přinést nějaké zásadní novinky.

Zdroj:Talkesport (odkaz)