Foto: Pixabay

Na začátku března uživatel Githubu tostercx, také nazývaný t0st, tvrdí, že objevil způsob, jak zkrátit dobu načítání GTA Online až o 70 %, o čemž jsme vás již informovali v tomto článku. Dokonce si zdrojový kód můžete i stáhnout. Varujeme ale, že se nejedná zatím o oficiální přídavek od vývojářů a může tak i hrozit ban. Dále také přikládá detailní analýzu jeho objevu.

Krátce jde o to, že zpomalení způsobuje neustálé načítání 10 MB velkého JSON souboru se 68 000 položkami věcí, které si můžete ve hře zakoupit. Podle t0sta by oprava neměla pro zkušeného developera trvat déle než den, Rockstaru to sice trvalo dále, ale přesto nyní potvrzuje, že má t0st pravdu a fix by měl v následujících dnech přijít.

Našemu nálezci vývojářské studio děkuje a slibuje, že by neměl odejít s prázdnou, a že dostane 10,000 $ z programu odměňující objevení bugů. Podle nás a všech ostatních hráčů si to určitě zaslouží. Doufejme, že se aktualizace dočkáme co nejdříve, a i Rockstaru by to mohlo pomoci, protože mnoho lidí hru nehraje právě kvůli dlouhému načítání.

Zdroj: PcGamer.com (odkaz)