Foto: Pixabay

Call Of Duty: Warzone právě odpálilo atomovku ve Verdánsku. Ale zatímco většina z nás stále čeká, až se nám ukáže nová mapa této velmi populární battle royal hry. Zdá se, že někteří hráči se dokázali na chvilku do nové arény prostřednictvím soukromých her dostat.

Eurogamer uvádí, že nová mapa, přezdívaná 1984 Verdansk, byla dnešního rána ještě hratelná. Vývojáři to ovšem celkem rychle zjistili a chybu urychleně opravili. Ale dříve, než to stihli, byli hráči schopni plně prozkoumat nejnovější Warzony.

Verdansk byl stažen zpět v čase, což Warzone popisuje jako flashback. YouTuber Bartonologist se vydal na prohlídku nové mapy a našel Verdansk, který je identifikovatelně známý, ale čistější. Budovy jsou méně zchátralé, některé (například stadion) jsou stále ve výstavbě nebo téměř dostavěné.

Nová místa zahrnují rádiová pole a solné doly, zatímco gulag, který doteď mohli hráči poznat, byl nahrazen mapou Black Ops 2 Standoff. Mapa je obecně jen příjemnější na pohled. Vypadá mnohem jasněji, čistěji a zeleněji, jednoduše řekněme, že vypadá líbivěji na pohled. Čekáme, co nám vývojáři přinesou příště za zajímavé omyly, možná se odhodlají i k něčemu odvážnějšímu a mapu ještě pozmění, ale to už je jen polemizace.

Zdroj: PCGamer.com (odkaz)