Foto: Pixabay

 Ve hře sice bylo omezení na tyto třídy, ale hráči jsou něco jako komáři, aneb když vidí možnost, vysají z ní maximum. Díky tomu si pomocí lstivých a starých triků dokázali odemknout přístup k dalším třídám v dungeon-crawler

Jak zjistil PCGamesN, hráči rychle zjistili, že většina základního kódu samotné hry Diablo 2: Resurrected je sdílena s originálem z roku 2000. To znamená, že nebylo příliš obtížné chytit staré mody Hero Editor a začít si měnit třídy, které Blizzard nechtěl takto předčasně zveřejnit.

Subreddit Diablo 2 byl docela rychle naplněn videy, která předváděla některé z tříd, a to včetně Paladina (podporujícího hrdiny, který rozdává bonusy pro celý tým), Druida (na vlkodlaka se měnícího a havrany vyvolávajícího „mága“) a Necromancera (temného „mága“, který dokáže vyvolat kostlivce, případně používat kosti a jed jako zbraně).

Mějte na paměti, že jelikož nebyly zahrnuty do veřejné verze alfa, považujte tyto třídy za ještě „rozpracovanější“ než ty, jež jsme si mohli vyzkoušet při běžném přístupu bez módů.

Resurrected se záměrně drží blízko kódu původní hry, a to do té míry, že vaše 20 let staré ukládací soubory budou s remasterem stále kompatibilní. Vzhledem k omezené povaze alfa a tomu, jak se Blizzard choval při Warcraft III: Reforge, by mě nepřekvapilo, kdybych viděl, že se později pokusí věci trochu víc uzamknout.

Zdroj: PCGamer.com (odkaz)