Foto: Pixabay

V inzerátu mimo jiné hledají člověka na pozici online gameplay designera pro PS5 hru, kde bude velmi důležitý multiplayer. Není také jisté, jestli bude jen na samostatnou konzoli, anebo i na virtuální realitu, se kterou má studio zkušenosti. Zní to velice zajímavě a jelikož by se mělo jednat o úplně novou next-gen hru, tak by to neměl být jen další díl už úspěšných sérií. 

Zajímavý je také fakt, že ucházející se o práci budou muset vytvářet dobrý příběhem a mise, což má být pro tajemnou hru klíčové. Online spojený s příběhovými prvky by mohl být poměrně zajímavý koncept. Jako poslední je zmínka o „nejnovějším PlayStation hardwaru“, kterým by mohlo být prakticky cokoliv, ale nejspíš se jedná novou PlayStation virtuální realitu.

Foto: Pixabay

Zatím je vše pod rouškou tajemství a nic není přesně prozrazeno. Na stránce ani není specifická zmínka o PSVR. V poslední době je také novinkou „PlayStation GamePass“, na kterém Sony pracuje, a ke kterému by se daná hra mohla stahovat. Ještě bude zajímavé, jak to všechno skončí a co z toho budou mít hráči.

Zdroj: TheGamer.com (odkaz)