Foto: Pixabay

Resident Evil Village je téměř tady a Capcom vám dává více času zahrát si kousek z toho před samotným spuštěním. Studio původně oznámilo, že hráči na Xbox, Playstation a PC budou mít tento víkend přístup k 60-ti minutovému demu pouze po dobu 24 hodin, ale po kritice fanoušků si to Capcom rozmyslel a prodloužil dostupnost dema na celý týden.

Poslední demo hry Resident Evil Village se vypustí do světa 1. května ve 20:00 (neboli osm večer) v Severní Americe, ale dostupná bude pouze do 9. května do 20:00, což znamená že se bude dva dny překrývat s plným vydáním hry, jež je naplánované na 7. května. Společnost Capcom oznámila změnu spolu s prodlouženými časovými rámci pro Spojené království a Evropu na svém Twitter účtu této hry. Demo si však budete moci zahrát pouze na jednu hodinu.

Poslední ukázka vám umožní hrát dvě části hry, a to The eponymous village a Castle Dimitrescu, domov vysoké upírské dámy, kterou každý zná a miluje. Majitelé PlayStation měli za poslední dva víkendy jen pár hodin na prohlídku vesnice a poté i hradních částí po dobu 30-ti minut, ale 1. května budou mít všichni hráči na PlayStation, Xbox, PC a Stadia celý týden na hraní obou dvou částí hry, pokud to tedy stihnou do 60-ti minut.

Toto demo navazuje na první demo z ledna s názvem „Maiden“, který představoval spíše nejmenovaného protagonistu než hlavní postavu Village, Ethana Winterse.

Zdroj: The Verge.com (odkaz)