Foto: Pixabay

Tato hra postaví týmy hráčů proti sobě do intenzivní soutěže podobné vybíjené, která zahrnuje různé jedinečné míče, které zaručují speciální schopnosti. Knockout City bude vydáno pod značkou EA Originals, která se používá k distribuci nezávislých titulů, jako je Rocket Arena a It Takes Two.

Knockout City nedávno vydalo herní trailer, který ukazuje stylové futuristické prostředí hry, které zahrnuje jak létající auta, tak moderní grafity. Tato hra se hraje mezi týmy tří hráčů, kteří musí soupeřit o míče, aby mohli zaútočit na své protivníky. Je zde několik prvků vybíjené ze skutečného světa, jako je chytání míče soupeře nebo předstírání hodu, který má zmást protivníky. Bylo také potvrzeno, že vzrušující nový soutěžní titul bude k dispozici na Xbox Game Pass i EA Play, až bude hra uvedena 21. května.

Zcela nová upoutávka zveřejněná na oficiálním kanálu YouTube Knockout City odhaluje, že hra bude hrát prvních deset dní po vydání 21. května. Tato bezplatná zkušební verze označovaná jako The Block Party bude spuštěna od 21. května ve 14:00 do 30. května ve 14:00. Tato bezplatná zkušební verze umožní hráčům přístup k celému zážitku „dodgebrawl“, včetně pěti map, šesti speciálních míčků a pěti seznamů zápasů. Pro každý účet EA bude k dispozici jedna zkušební verze, což znamená, že k hraní bude vyžadován účet.

Knockout City vypadá jako zábavný a jedinečný soutěžní akční titul s pravými pravidly vybíjené v kombinaci s řadou futuristických a fantasy prvků. Zahájení bezplatné zkušební verze v den vydání hry se může zdát neortodoxní, ale tato strategie může být pro EA dokonalým způsobem, jak přilákat hráče, kteří poté po dokončení zkušební verze zaplatí plnou cenu.


Zdroj: ScreeRant.com (odkaz)