Foto: Pixabay

Dr. Mundo je jedním z nejstarších šampionů v League of Legends, ale v další aktualizaci hry konečně získá svou první úplnou aktualizaci. Po svém debutu v roce 2009 se dr. Mundo v průběhu let docela dobře držel, nedávno byl dokonce jeden z nejsilnějších lesapánů, ale nyní Riot předělá své schopnosti a vizuální podobu tak, aby lépe odpovídala jeho šílenému vědeckému tématu.

Na rozdíl od některých jiných přepracování, kde Riot musel sešrotovat celou sadu šampionů, aby je vylepšil, je nový Mundo, téměř kompletně ponechán v minulé podobě, tedy až na pár vylepšení a změn. Právě díky těmto výjimkám se určitě dočkáme zajímavých a rozdílných stylů hratelnosti, které v této podobě přinese.

Stále mu záleží na regeneraci zdraví, stále má dovednosti jako schopnost Q, oblast působení na jeho W, steroid na jeho E, a dokonce i ultimátní schopnost, která mu pomáhá regenerovat zdraví. Místo úplné změny identity se zdá, že většina aktualizací Mundovy sady schopností je navržena tak, aby poskytla Riotu více pák, aby ho vytáhli, když ho potřebují vyvážit, a zajistili, aby jeho schopnosti lépe zapadly do moderní verze League of Legends. Mundo také získá plné vizuální předělání, které zahrnuje jak jeho základní model, tak všechny jeho skiny, včetně stále populárnějšího Corporate Mundo.

Zdroj: The Polygon.com (odkaz)