Foto: Pixabay

Test bude podporovat plný crosssplay mezi PC a konzolemi s novými mapami, režimy, možnostmi přizpůsobení a možností připojit se ke speciálním „duelovým serverům“ 1v1 (výhradně na PC), kde mohou hráči zdokonalovat své dovednosti. Stejně jako uzavřená beta bude i otevřená beta podporovat bitvy až pro 64 hráčů najednou, ačkoliv servery pro 40 hráčů v režimu Team Objective budou k dispozici také pro hráče, kteří preferují „strategičtější“ zážitek.

Pro ty, co neví, tak crossplay znamená, že se hráči mohou spolu setkat a také sekat bez ohledu na platformu, na které se nachází, ale bude také možné uspořádat večírky na vámi založené platformě, což umožní jakousi frakční meta-hru, kde můžete bojovat za slávu vaše zvolená platforma. (Tyler to hrál celkem dost a jeho názor je, že myš a klávesnice jsou tím lepším kontrolním schématem. Pokud má pravdu, tak se můžete těšit na naše zážitky z hry.)

Odemkne se také úplný systém přizpůsobení Chivalry 2 pro beta verzi, což umožní rozsáhlou kontrolu nad vzhledem vašeho brnění, zbraní a obličejových prvků, a to včetně výběru dojmu jizev a defektů.

Otevřená beta verze Chivalry 2 začne v 17:00 27. května a skončí ve stejnou dobu 1. června, přičemž zkouška má začít na všech platformách o den dříve. Samotná beta verze bude zdarma, ale majitelé Xboxů budou muset mít předplatné Xbox Live Gold, aby se mohli zúčastnit. Plné spuštění hry Chivalry 2 je naplánováno na 8. června v obchodě Epic Games.

Zdroj: PCGamer.com (odkaz)