Foto: Pixabay

Po zhlédnutí téměř čtyř minutového videa naplněného k prasknutí různými videi, ve kterých například člověk skáče na místě a každým skokem doskočí výš, se mi chtělo brečet. Původně smíchy, jelikož některé části jsou vážně na „výši“ (pozn. redaktora: „prosím smějte se“), naneštěstí jsem si pak uvědomil, jak moc špatně to je.

Když Cyberpunk 2077 vyšel,  tak bylo jasné, že autoři věděli o stavu hry před samotným vydáním a taky za to byly patřičně souzeni jak komunitou, tak akcionáři, ale únikem tohoto videa se nám všem odhaluje skutečnost, že autoři si ze stavu hry sami dělali srandu. Na srandě není nic špatného, ale pouze to ukazuje na fakt, že autoři věděli, jak moc špatně na tom hra je.

Na druhou stranu existují dohady, které naznačují, že na CD Project akcionáři sami tlačili, aby hru již nadále neodkládali a vydali ji, jak jen to bude možné. Myslím si ale, že pokud by akcionářům ukázali toto video, tak by byli ochotni počkat o dva až tři měsíce déle.

Nyní již nezbývá než doufat, že příští hra od CD Projectu dopadne jednak lépe co se týče kvality při vydání, a druhak doufejme, že se nebudou opakovat takzvaná rozhodnutí, jež akcionáři učinili.

Zdroj: Refresher.cz (odkaz)