Foto: Pixabay

„Budete čelit neustále se vyvíjející mimozemské hrozbě,“ říká kreativní ředitel Patrick Methé ve videu. „Budete muset překonat spoustu různých výzev, ale vždy budete mít na paměti jeden cíl: zajistit, aby nikdo z vašich spojenců nezůstal pozadu. Bude na vás a vašem týmu, aby se rozhodli, kdy vyrazit vpřed, nebo kdy se stáhnout.“

K úplnému odhalení Rainbow Six Extraction dojde na nadcházející online akci Ubisoft Forward, která začíná 12. června v 15:00, pokud dojde k napadení mimozemšťany, více zpráv se dozvíte na Twitter účtu jménem R6Extraction.

Už máme docela dobrou představu o tom, co můžeme od Extrakce očekávat. Úniky v březnu a dubnu odhalily, že týmy operátorů Rainbow Six budou postupovat prostřednictvím série misí podobných Left 4 Dead rozdělených přechodovými komorami, zatímco budou shromažďovat informace o mimozemské hrozbě známé jako archaeans. 

Každá nová oblast bude tvrdší (a pravděpodobně i výnosnější) než ty předchozí, což povede ke stále obtížnějším výzvám ohledně toho, kdy pokračovat a kdy zatáhnout ocas. Je také zjevné, že je možné zachránit hráče, kterým chybí extrakce, i když není jasné, jak to v tomto okamžiku bude fungovat. Myslím, že k tomu slouží odhalení Ubisoft Forward!

Zdroj: PCGamer.com (odkaz)