Foto: Pixabay

Podle Bloombergu si lidi, kteří se těšili na hru Horizon Forbidden West budou muset počkat do roku 2022. Prodejna hlásí, že společnost odložila svůj další velký exkluzivní titul pro PS5 a PS4 na příští rok.

Již minulý měsíc Sony naznačila potenciální zpoždění, když společnost zveřejnila rozhovor s vedoucím PlayStation Studios Hermenem Hulstem. „Pro Horizon si myslíme, že jsme na dobré cestě k vydání této hry během prázdnin,“ řekl tehdy Hulst. „Ale to ještě není úplně jisté a pracujeme, jak můžeme, abychom vám to potvrdili, jakmile to bude možné.“ V tuto chvíli není jasné, co stojí za zpožděním.

Pokud Sony opravdu odloží Forbidden West, tak nezbude jediná exkluzivita první strany, která zmešká své dříve oznámené datum vydání 2021. Začátkem roku společnost odložila jak Gran Turismo 7, tak další vstup God of War na rok 2022. Jen minulý týden Bethesda také odložila Ghostwire: Tokyo, jeho nadcházející hororovou hru PlayStation 5 a PC z Tango Gameworks, na začátek roku 2022.

Můžeme jen doufat, že se pro odložení rozhodli kvůli dolazování a vylepšování hry, která by již mohla vyjít, a že PlayStation pouze čeká na více konzolí PS5.

Zdroj: Engadget.com (odkaz)