Foto: Pixabay

Tyto rychlé cesty kolem světa jsou díky nové funkci Discovery Flights, která vás za ideálních povětrnostních podmínek přetáhne nad vybrané body zájmu a umožní vám snadno létat přes ikonické památky nebo jiné nádherné oblasti. V zásadě to promění Microsoft Flight Simulator na operaci zabijácké okružní jízdy. Můžete také vytvořit manuální trasové body pomocí robustní mapy světa (nyní se skutečnými telemetrickými daty mapy) a navrhnout letovou cestu několika snadnými kliknutími. Nebo byste mohli jen vypustit špendlík kdekoli na světě, což vám usnadní létání nad vaším domem.

Vracíme se do (letecké) školy

Letový výcvik s Cessnou 152 prošel trochou generální opravy, přičemž mnoho letových lekcí nyní přiřazuje body k vašemu výkonu, poskytuje podrobnější zpětnou vazbu o tom, jak dobře jste provedli svou poslední lekci létání, a bylo mu přiděleno A, B nebo C. Považoval jsem to za nesmírně užitečné, zejména přechod z pilotního ovladače na bezdrátový ovladač pro Xbox, protože jsem se musel znovu naučit, jak létat.

Když už mluvíme o bezdrátovém ovladači pro Xbox, zjistil jsem, že se dobře promítá do zážitku s létáním na konzole. V kokpitu máte pocit, že hrajete létající střílečku z pohledu první osoby. Levá analogová páčka ovládá výškovku a křidélka, zatímco pravá analogová páka ovládá hlavu vašeho pilota. Zbytek výchozího mapování má velký smysl, přičemž spouštěče spravující vaše kormidlo, povrchová tlačítka ovládající plyn a brzdy, d-pad ovládající přistávací zařízení a klapky a nárazníky fungující jako modifikátory pro některé z více složité úkoly (trim, poloha kamery atd.).

Zdroj: News.xbox.com (odkaz)