Foto: Pixabay

Ve hře Stubbs the Zombie se vžijete do zesnulého prodavače ze 30. let minulého století, který je oživený o desítky let později a baží po pomstě. Přestože hra svou hratelností nepřinesla nic nového, její anarchický a černě komický příběh je stále dosti jedinečný, s příběhem romantiky, pomsty a jaderné devastace. Toto vydání, jenž nám Epic Games přináší, je remasterovanou verzí hry Stubbs the Zombie, která byla vydána na PC a konzolách na jaře tohoto roku.

V podstatě by se dalo říct, že se jedná o B-čkový počin, který staví spíše na černém humoru než na hratelnosti. To ovšem není myšleno nikterak zle, jelikož i mezi filmy se přeci jen najdou vtipné skvosty, které ale z filmařského hlediska za moc nestojí.

Druhým darem je Paladins Epic Pack. Zde se ovšem jedná o obsah pro free-to-play hru Paladins: Champion of the Realm. Epický balíček je něco jako „startovací balíček“, jenž vám poskytne čtyřmi šampiony (Androxusem, Raumem, Tyrou a Yingem) každý z nich představuje jednu ze čtyř herních rolí (aneb Front Line, Damage, Support a Flank). Součástí je také alternativní vzhled pro každou ze čtyř postav.

Pokud si chcete zahrát Paladins, ale do teď jste to odkládali, tak teď je na to perfektní šance. Přeci jen je to zdarma obsah do hry, která je taky zdarma, tak proč to nezkusit že?

Stubbs the Zombie a Epick Pack do hry Paladins bude dostupný od 14. října v Epic Storu

Zdroj: Destructoid.com (odkaz)