Foto: Pixabay

Polské herní studio CR Projekt Red se proslavilo zejména pro své dvě hry, a to Zaklínač 3 a Cyberpunk 2077. Na září tohoto roku byl pak před poměrně dlouhou dobou ohlášen největší next-gen update. Včera však mluvčí společnosti CD Projekt Red, že se tohoto největšího updatu nedočkáme ani v říjnu a dokonce ani tento rok.

Termín updatu pro Cyberpunk 2077 je v tuto chvíli naplánován až na první čtvrtletí roku 2022 a pro Zaklínače 3: Wild Hunt naplánovalo studio CD Projekt Red vydání až na polovinu příštího roku. Předpokládaným důvodem pro toto zpoždění je poučení se z předchozích chyb, kdy studio pro dodržení termínu raději vydalo hru plnou chyb.

Z nejrůznějších diskuzí a herních zkušeností vyplývá, že i po roce se v Cyberpunku 2077 dají najít bugy. Na druhou stranu se jedná o tak rozsáhlou a komplexní hru v režimu open world, že je extrémně těžké udělat ji bez jediné chyby. Nutno však podotknout, že například Danovi Vávrovi se to v případě KingDome Come podařilo vcelku obstojně a to se jedná také o open world hru, takže nemožné to není.

Zdroj: TheVerge.com (odkaz)