Foto: Pixabay

Jak je již známou tradicí, tak i tento týden představil portál Epic Games jednu hru na dalších sedm dní zdarma. Na týden od 14. října do 21. října připadl tento šťastný los na hru Among the sleep – Enhanced Edition. Jedná se o jednoduchou hororovou hru, která se hraje z pohledu první osoby z perspektivy dvouletého dítěte.

Na počátku příběhu se seznámíme s dítětem, které se vyděšeně probudí uprostřed temné a strašidelné noci a začne hledat zcela logicky svoji maminku. To je ovšem daleko těžší, než se může na první pohled zdát. Dům je totiž z perspektivy malého dítěte plný strašidelných zvuků, stínů, vrzání a temných koutů.

Vaším úkolem bude mimo jiné řešit nejrůznější hádanky a schovávat se před zákeřnými příšerami během celé cesty domem. Naštěstí vám bude po celou dobu dělat společnost váš oblíbený plyšový medvídek, ke kterému se budete moci přitulit vždy, když se už budete bát k nevydržení. Celou hrou se pak táhne strašidelná a pohlcující atmosféra. Mnozí si třeba vzpomenete na ten pocit bezmocnosti, když jste se jako díte vzbudili a hledali svoji maminku.

Zdroj: Gamespot.com (odkaz)