Foto: Pixabay

Po celou dobu chcete opevňovat a vylepšovat své země, což vám poskytne zdi a budovy s posádkou mezi vaší centrální pevností a nepřátelskou armádou. Vedelem je také zcela zdarma. Vyrobila ji Castle Roaches, skupina pro vývoj her studentů na Breda University of Applied Sciences, což je nizozemská univerzitě s programem herního designu.

Abyste přežili, budete potřebovat tisíce vojáků v poli, abyste dokázali čelit tisícům nepřátel. Existují tři režimy: Skirmish, Challenge a Endless, každý s vlastními zvraty. Je to dost jednoduchá hra, s hrstkou zdrojů, které je možné shromáždit, a třemi různými typy vojsk, které můžete rekrutovat, ale nenechte se touto „jednoduchostí“ odradit, jelikož hra je i přes jednoduchý základ zábavná a neuvěřitelně těžká.

Je to docela dobře vyvážené pro studentský projekt a má mnohem více obsahu, než byste čekali. Pokud byste si hru chtěli zkusit, najdete ji na Steamu. A pokud by vás zajímalo, jak dlouho trvá jedna hra, tak mě nejdéle trvala přibližně 20 minut, ale záleží na tom, jak jste dobří v tomto žánru.

Zdroj: PCgamer.com (odkaz)