Foto: Pixabay

Téměř každá hra potvrzená pro konzoli Game Pass přichází na PC. Normálně je knihovna PC o něco menší pokud nepočítáme nové remasterované Grand Theft Auto: San Andreas.

2. listopadu přibydou jak Java, tak Bedrock edice Minecraftu a také Unpacking, což je indie hra, ve které půjde o vybalování krabic a o to, aby věci vypadaly hezky.

4. listopadu bude prostřednictvím EA Play k dispozici surrealistický kooperativní It Takes Two, stejně tak bude k dispozici hra Kill It With Fire, což je střílečka z pohledu první osoby o ničení pavouků ve vašem domě (a také o ničení vašeho domova).

9. listopad je pravděpodobně největší: Forza Horizon 5 se spouští do služby, která je velmi podobná jako ostatní hry Horizon (rozhodně nic špatného). Pokud jste ale spíše přes sporty, tak je tu pro vás Football Manager 2022, který se k tomuto dni také připojuje do služby.

Konečně 11. listopadu se připojuje One Step From Eden, což je pravděpodobně adventura s akčními prvky jako jsou taktické tahové souboje.

15. listopadu bude několik odpisů z této služby: Final Fantasy VIII, Star Renegades, Streets of Rogue, The Gardens Between a River City Girls všechny opustí Game Pass.

Je to docela dobrý čas vyzkoušet službu: nový Game Pass pro PC předplatitele mohou od 3. listopadu získat tři měsíce za pouhých 25Kč, což je docela dobrá hodnota vzhledem k blížícímu se příchodu Halo Infinite. Poté je na 250Kč měsíčně.

Zdroj: PCgamer.com (odkaz)