Foto: Pixabay

„V esportu je klíčem k vítězství získávání poznatků z dat. Pak je možné jednat rychleji,“ říká Jim Jackson, marketingový ředitel společnosti Hewlett Packard Enterprise a dodává: „Naše partnerství umožní inovativní esportové organizaci Evil Geniuses ponořit se hlouběji do dat, která jim vznikají hraním her, což ji umožní snadněji identifikovat a zdokonalit vítězné strategie.“

Organizace Evil Geniuses má na kontě více než 24 milionů dolarů a její tým League of Legends nedávno získal první trofej v jarním finále LCS 2022. Toto nové partnerství se společností HPE pomůže EG pokračovat v jejím trvalém odhodlání uspět v esportech prostřednictvím poznatků založených na datech a řešeních HPE edge-to-cloud.

„Počínaje rokem 2019 organizace EG výrazně investovala do potenciálu analýzy dat v esportech. Tato investice vyvrcholila naším prvním šampionátem EG LCS,“ uvádí Nicole LaPointe Jameson, generální ředitelka Evil Geniuses a doplňuje: „Partnerství se společností HPE nám umožní být i nadále o krok napřed před naší konkurencí a vyvolá revoluci ve způsobu, jakým se datová analytika používá v herní oblasti, při vyhledávání talentů a definování strategií. Jsme hrdí na to, že využíváme HPE technologie k posunu našeho fungování na další úroveň.“

 

Technologie sdílených dat umožní Evil Geniuses urychlit:

  • Objevování talentů: Využitím pokročilých datových řešení HPE, organizace EG získá vyšší hodnotu herních dat bez ohledu na to, kde se budou nacházet. Po jejich shromáždění a analýze bude snadněji docházet k identifikaci nových herních talentů.
  • Rozvoj talentů: Vylepšením tréninkových modulů dojde k lepšímu rozvoji sportovců a týmů EG.
  • Herní strategii: AI a strojové učení bude navrhovat vítězné strategie.

 

„Evil Geniuses je značka se vzrušujícími vyhlídkami. Proto jsme nadšeni z toho, že můžeme využít naši technologii k tomu, abychom v šampionátech pomohli vybudovat náskok, a navíc naši značku spojit se špičkou v esportu,“ řekla Cyndie Wang, viceprezidentka pro Global Sponsorships & Brand Experience společnosti Hewlett Packard Enterprise.

Zdroj: Tisková zpráva Hewlett Packard Enterprise a Evil Geniuses