Foto: Freepik

Vývojářská společnost za herní sérií Call of Duty pokračuje ve svém úsilí přinést do hry prvky podobné populární hře Fortnite a ohlásila, že nejnovějším hratelným postavou bude hvězda Tomb Raider, Lara Croft. Tato fiktivní hrobkařka se objeví ve hrách Call of Duty: Warzone a Modern Warfare II, a připojí se k nedávným skutečným hratelným postavám, jako jsou Nicki Minaj, Snoop Dogg, Kevin Durant a různé postavy ze show Prime Video, The Boys, a mnoho dalších.

Vydavatelství Activision zatím nezveřejnilo podrobnosti o tom, jak získat Laru Croft na svou stranu, ale pravděpodobně budete muset zakoupit nějaký druh balíčku, abyste mohli získat přístup k této proslulé ničitelce hrobek. Například Nicki Minaj byla dostupná jako součást balíčku s cenou 10 dolarů ve 5. sezóně. Pravděpodobně budou také k dispozici předměty, „skins“ a zbraně spojené s Larou Croft, i když její charakteristické pistole, se kterými střílí oběma rukama, by měly být součástí základního balíčku.

Foto: Freepik

Navíc vydavatelství zatím neoznámilo, kdy se Lara Croft oficiálně představí jako zkušená bojovnice. V průběhu půlky sezóny v sezóně 5 má přijít aktualizace, což by bylo dobré místo pro představení této lovkyně pokladů. Redakce serveru Engadget oslovila společnost Activision, aby získala jasnější informace ohledně ceny a dostupnosti.

V souvisejících zprávách se rychle blíží vydání hry Call of Duty: Modern Warfare III, která bude k dispozici na konzolích v listopadu. Pokud jde o Laru Croft, poslední hlavní hra ze série Tomb Raider byla Shadow of the Tomb Raider z roku 2018. Vývojářská společnost Crystal Dynamics spolu s Amazonem oznámily v prosinci, že je v práci nová hra a že půjde o „single-player dobrodružství s důrazem na příběh“, postavené na engine Unreal Engine 5. Amazon také pracuje na televizním pořadu Tomb Raider, ale kdo ví, kdy bude mít premiéru.

Zdroj: Engadget.com (odkaz)