oto: Freepik

Mezoterapie na vlasy je jedním z populárních využití této techniky. Pomáhá zlepšit kondici vlasů, stimuluje růst vlasů a posiluje vlasové kořínky. Díky aplikaci speciálních koktejlů přímo do vlasové pokožky se vlasy stávají silnějšími a zdravějšími.

Pokud trpíte vráskami a akné, mezoterapie může být také řešením. Aplikace účinných látek do pokožky podporuje tvorbu kolagenu a elastinu, čímž se zlepšuje pružnost pokožky a redukují se vrásky. Problémy s akné lze řešit prostřednictvím cílené aplikace léčivých látek, které pomáhají snižovat záněty a zlepšovat celkový stav pokožky.

Mezoterapie má mnoho výhod, co se týče minimalizace invazivity. Oproti chirurgickým zákrokům má nižší riziko komplikací a kratší dobu rekonvalescence. Mnoho žen, které absolvovaly mezoterapii, ohodnotilo tento zákrok jako skvělý, výborný, úžasný a dokonce neuvěřitelný.

Kromě klasické mezoterapie existuje i neinvazivní mezoterapie nebo bezjehličková mezoterapie. Tato metoda dokáže do pleti vpravit vyživující látky až 2000x účinněji, ne u ostatních terapií s výjimkou samozřejmě klasické mezoterapie. Tato metoda využívá speciálního zařízení, které pokožku otevře bez jehel. I když je tato metoda méně invazivní. Pokud tedy hledíte na maximální efekt, klasická mezoterapie je v tomto směru lepší volbou.

Co se týče ceny mezoterapie, musíme brát v úvahu, že každý pacient a každý problém vyžaduje individuální přístup. Cena mezoterapie se odvíjí od počtu ošetření a typu použitých látek. Průměrná cena za jedno ošetření se pohybuje kolem 4700 Kč.

Pokud tedy uvažujete o mezoterapii ve smyslu řešení vašich kosmetických problémů nebo způsobu omlazení, je důležité vyhledat kvalifikovaného odborníka, který vám může doporučit nejvhodnější postup a zodpovědět veškeré vaše otázky. Mezoterapie a mikrojehličkování jsou moderní metody, které mohou být pro vás skvělou volbou pro dosažení krásné pokožky a zdravých vlasů.