Foto: Freepik

Cyberpunk 2077 – Akční RPG v dystopickém světě

Cyberpunk 2077 je akční RPG, které se odehrává ve světě Night City, dystopickém městě plném technologie, zločinu a korupce. Hráč se ujímá role V, hratelného protagonisty, a má možnost přizpůsobit si jeho vzhled a dovednosti. Hra byla vydána v prosinci 2020 a měla velké očekávání, přestože se setkala s technickými problémy, které vývojáři postupně opravovali.

Bezplatný balíček na GOG s tematikou Cyberpunku 2077

Nyní můžete na digitálním obchodě GOG získat bezplatný balíček s tematikou Cyberpunku 2077 nazvaný „Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty Goodies Collection GOG.“ Tento balíček obsahuje různé digitální předměty a bonusy, jako jsou obrázky, koncepty, plakáty a polepy. Co ještě zajímavější, aktuální nabídka obsahuje i několik nových předmětů, které dříve nebyly k dispozici.

Aktivace do 25. září

Pokud máte zájem, mějte na paměti, že aktivovat tento balíček platformě GOG můžete až do 25. září. Tímto způsobem se CD Projekt snaží upozornit na nadcházející vydání rozšíření s názvem Phantom Liberty, k němuž nedávno zveřejnili novou ukázku. Před samotným vydáním DLC je také plánována velká obsahová aktualizace pro základní hru.

Cyberpunk 2077 – Stále živý svět a nové možnosti

Navzdory technickým obtížím z počátku má Cyberpunk 2077 stále mnoho fanoušků, kteří se těší na nové obsahy a vylepšení. S balíčkem na GOG a nadcházejícím rozšířením Phantom Liberty máte možnost prozkoumat tento dystopický svět a vychutnat si nové zážitky a možnosti, které hra nabízí.

Zdroj: Gog.com (odkaz)