Foto: Freepik

Záhadná cesta přátelství

Hra We Were Here Expeditions: The Friendship vás zavede na záhadnou cestu, kde se ocitnete ve středu tajemného příběhu plného logických hádanek a záhad. Stejně jako v předchozích dílech série budete muset spolupracovat s vaším partnerem, abyste překonali překážky a odhalili tajemství, která tato hra skrývá. Ale co nového přináší tento díl?

Vylepšení

We Were Here Expeditions: The Friendship přináší několik inovací do hratelnosti. Nové hádanky jsou složitější a náročnější než kdy předtím, což znamená, že budete muset využít všechny své logické schopnosti a komunikační dovednosti, abyste je vyřešili. Hra také nabízí více možností pro volbu vaší cesty a interakci s okolím, což dává hráčům větší svobodu ve výběru svého přístupu k řešení problémů.

Zdarma po omezenou dobu

Jedním z nejzásadnějších prvků tohoto oznámení je skvělá zpráva pro hráče – We Were Here Expeditions: The Friendship je k dispozici zdarma! Pokud si hru stihnete aktivovat do 13. října, zůstane vám v knihovně na věčné časy. Tato nabídka platí pro platformy PC (Steam, Epic Games Store) a také pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 5 (PS Store). Pokud jste hráči na Xboxu One nebo Xboxu Series X/S, můžete si vyzkoušet bezplatnou 10hodinovou verzi, což by mělo být více než dostatek času na dokončení tohoto neuvěřitelného titulu.

We Were Here Expeditions: The Friendship přináší novou výzvu a vzrušení pro fanoušky série i nové hráče. S rozsáhlou dávkou hádanek a záhad nabízí nekonečnou zábavu pro ty, kteří si ji stihnou získat zdarma. Tak neváhejte a vstupte do tohoto tajemného světa spolupráce a logických hlavolamů s We Were Here Expeditions: The Friendship!

Zdroj: TotalMayhemGames.com (odkaz)