Foto: Freepik

Q.U.B.E. – Základní kámen

Hlavním dílem v Q.U.B.E. Ultimate Bundle je původní hra, Q.U.B.E. Neboli „Quick Understanding of Block Extrusion,“ což znamená rychlé pochopení vytlačování bloků. Hra vás postaví do role neznámého astronauta, který se probudí v tajemném, sci-fi prostředí plném obrovských kvádrů a různých výzvych, které je třeba překonat.

Jednou z nejvýraznějších vlastností hry Q.U.B.E. je její minimalistický vizuální styl. Hráči jsou ponořeni do prostředí, které je tvořeno převážně bílými kvádry s různými funkcemi. Toto čisté prostředí vytváří neuvěřitelně působivou atmosféru a umožňuje hráčům soustředit se na řešení hádanek.

Samotná hratelnost spočívá v tom, že hráči mají na výběr z různých „speciálních rukavic,“ které jim umožní interagovat s kvádry různými způsoby. Tím se vytváří různorodé hádanky, které zahrnují vytváření mostů, zvedání bloků nebo manipulaci s prostředím, aby hráči mohli postoupit dál. Hráči musí používat svou logiku a prostorové myšlení, aby rozluštili tajemství tohoto podivného místa.

Q.U.B.E. 2 – Rozšíření a pokračování

Q.U.B.E. Ultimate Bundle však není jen o původní hře. Tento balíček také obsahuje Q.U.B.E. 2, pokračování původní hry, které nabízí ještě více záhad a vylepšení. V Q.U.B.E. 2 se hráči znovu ocitnou ve záhadném prostředí plném kvádrů, ale tentokrát mají nové možnosti.

V Q.U.B.E. 2 získá hráč novou rukavici, která mu umožní vytvářet nejen obyčejné kvádrové struktury, ale také organické tvary a vytvářet složitější hádanky. Hra přináší také bohatší příběhový zážitek, kdy se hráči snaží rozluštit tajemství planety, na které se ocitli.

Závěr

Q.U.B.E. Ultimate Bundle je neskutečně působivým a zároveň intelektuálně stimulujícím herním zážitkem. Tato hra osloví nejen hráče, kteří mají rádi hádanky a puzzlové hry, ale také ty, kteří ocení jedinečný vizuální styl a atmosféru hry.

Hráči, kteří si zakoupí Q.U.B.E. Ultimate Bundle, budou mít přístup k oběma hrám a všem přídavným obsahům a aktualizacím, což znamená, že budou moci strávit hodiny rozklíčováním těchto tajemných světů. Balíček je k dispozici na různých herních platformách, což znamená, že si ho můžete užít na svém oblíbeném zařízení.

Pokud hledáte hru, která vás intelektuálně vyzve a zároveň vás vtáhne do mysteriózního světa, Q.U.B.E. Ultimate Bundle by měl být na vašem seznamu. Tato hra nabízí nádhernou kombinaci puzzlových výzev, minimalistického designu a atmosféry, kterou budete chtít prozkoumat.

Připravte se na cestu do světa kvádrů a rozluštěte tajemství Q.U.B.E. Ultimate Bundle. Vaše logické myšlení a prostorové dovednosti budou vyzkoušeny na maximum, a to vše v jednom balíčku.

Zdroj: Reddit.com (odkaz)