Foto: Freepik

Většinou vás informujeme o tom, že herní platforma Epic Games nabízí nějakou hru zdarma ke stažení. Zpravidla tak činí jednou za sedm dní a občas se zde objeví i lepší tituly. Epic Games ale není rozhodně jediná internetová platforma pro získávání her. Čas od času se objeví i na konkurenční platformě GOG.

To se stalo právě nyní, kdy je na GOGu k dispozici zdarma ke stažení AAA titul Blacksad: Under the Skin, ale pouze po omezenou dobu. Konkrétně do pondělí 30. října do třetí hodiny odpolední. Jde o titul z dílny španělského studia Pendulo a jde v podstatě o detektivní akční adventuru.

Jako předloha pro tuto hru byla francouzská komiksová série, kde se vypráví nejrůznější detektivní příběhy obsahující i antropomorfní zvířata. Děj se pak odehrává ve Spojených státech amerických, konkrétně v New Yorku v 50. letech. Atmosféra je v tomto titulu až pohlcující a grafické provedení je také silně nadprůměrné.

Celá hra má velice dobré hodnocení a ze všech stran je doporučována. Rozhodně si ji můžete přidat do knihovny zcela zdarma a zde vám pak zůstane navždy. Zahrát si ji můžete kdykoliv v budoucnu budete mít čas. Jde každopádně o velice zajímavý titul.

Zdroj: Gog.com (odkaz)