Foto: Freepik

Známý influencer Kazma nabídl lidem milión dolarů, když uhádnou kombinaci k jeho trezoru. Trezor byl vystaven na veřejném místě v Praze, ale nikdo neuhodnul správnou kombinaci. Tak Kazma zavřel trezor a rozhodl se pro náhradní plán. Naložil všechny peníze do kontejneru a vynesl je vrtulníkem do nebes. Přilétl nad široké prostranství u Milovic, kde celý náklad dnes vysypal. Na tento krok již čekala hromada lidí, takže o většinu z této částky je již postaráno. Možná byste ale něco ještě našli.

@cz.sk.videa kazma hodil peníze 💸 #fyp #foryou #viral #trend #kazma #penize ♬ původní zvuk – ahoj ™

Kdo je Kazma?

Kazmu zná snad každý, ale málokdo ví, kdo to je a jak se ke své popularitě dostal. Kazma se svým pravým jménem jmenuje Kamil Bartošek a těžko říci, zda je spíše bavič nebo influencer. Každopádně Kamil se narodil 28. května 1985 a vystudoval obor Finance a daně a následně i mediální komunikaci.

Již od roku 2008 mělna Stream.cz svůj vlastní pořad One Man Show a následně byl i moderátorem Ranního mejdanu na Fajn rádiu. Zpočátku šlo skutečně o bavení lidí nebo spíše zábavu obecně. Následně ale začal vymýšlet nejrůznější projekty, které zkoušely, co vše je možné, než bude problém.

Takovýchto projektů byla celá řada a milión dolarů bylo jen vyvrcholení. Možná si vzpomínáte na jeho působení v Prostřenu nebo jeho cestu kolem světa, kterou podnikl zcela zdarma. Každopádně Kazma je velice populární osobnost a minimálně svým poslední projektem si získal mnoho příznivců.

Zdroj: Miliondolaru.cz (odkaz),osobnosti.cz (odkaz)