Foto: Freepik

Bioklimatická pergola ARTOSI přináší do této kategorie novou dimenzi. Její inovativní design a funkcionální prvky ji činí jedinečným prvkem pro vylepšení vaší terasy nebo zahrady. Jak může tento kousek architektury obohatit váš venkovní život?

Bioklimatický efekt pro optimální pohodu

Střešní lamelový systém bioklimatické pergoly ARTOSI není pouze estetickým prvkem, ale klíčovým pro dosažení optimální pohody na terase. Reguluje pronikající teplo, umožňuje přirozené proudění vzduchu a poskytuje optimální zastínění. S nastavitelným úhlem lamel můžete snadno přizpůsobit úroveň světla a tepla podle aktuálních podmínek, čímž vytváříte ideální prostředí pro odpočinek a relaxaci.

Modulární design pro variabilitu

Bioklimatická pergola ARTOSI nabízí vynikající flexibilitu díky možnosti spřáhnutí několika modulů vedle sebe na délku i šířku. Tímto způsobem si můžete vytvořit ideální konfiguraci pro vaše konkrétní prostorové požadavky. Modulární design vám umožní přizpůsobit pergolu vašim individuálním potřebám a estetickým preferencím.

LED osvětlení pro kouzelné večery

Pergola ARTOSI nepřináší pouze denní pohodu, ale také rozšiřuje možnosti užívání terasy do večerních hodin. Volitelná integrace LED osvětlení vytváří nejen atmosféru, ale zvyšuje i bezpečnost a komfort během večerních posezení.

Celoobvodový okap pro efektivní odvod dešťové vody

Díky unikátnímu systému odvodnění se nemusíte obávat deště. Bioklimatická pergola ARTOSI je vybavena celoobvodovým okapem, který efektivně odvádí dešťovou vodu do speciálních stojek. Odtok pak zajišťuje, že vaše terasa zůstane suchá a bezpečná i v deštivých dnech.

Česká kvalita

A co je nejdůležitější, bioklimatickou pergolu ARTOSI vyrábí společnost SUNDEX přímo v České republice. Tato místní výroba zaručuje nejen vysokou kvalitu díky pečlivé kontrole, ale také podporuje místní ekonomiku. S ARTOSI máte v rukou český výrobek na nejvyšší úrovni. Zkrátka, elegantní design, funkčnost a česká kvalita se spojily v bioklimatické pergole ARTOSI, která obohatí vaše venkovní prostory o estetiku, pohodu a bezpečnost.