Foto: Freepik

Ve vzduchu visí vzrušení a napětí, neboť se blíží událost, která změní Fortnite provždy. Na sobotu 2. prosince 2023 ve 14:00 ET je naplánován Velký třesk, další epická živá akce ve světě Fortnite. Tato událost slibuje nejen nový začátek pro samotnou hru, ale také výjimečné vystoupení od legendárního umělce – Eminema.

Hráči, kteří se rozhodnou vstoupit do této nezapomenutelné události, budou odměněni exkluzivní obrazovkou načítání Velkého třesku, která bude navždy připomínat tento okamžik. Odstávka verze 28.00 začíná ve stejný den ve 23:30 ET, a proto tvůrci obsahu a vášniví hráči, kteří si přejí prožít tuto událost znovu, by měli pečlivě zaznamenat a archivovat své herní zážitky.

A co oblečení? Pro ty, kteří si chtějí připravit speciální vzhled na Velký třesk, bude k dispozici nové oblečení Rap Boy, Slim Shady a Marshall Never More spolu s odpovídajícími doplňky. Tyto stylové kousky budou k dostání v Item Shopu od středy 29. listopadu od 19:00 ET, takže můžete být připraveni na akci s novým vzhledem ze série Icon.

Pro majitele oblečení Marshall Never More je připravena další výhoda. Účast na Velkém třesku vám odemkne oblečení Marshall Magma Style. Ať už si outfit pořídíte před samotnou událostí nebo po ní, tento zářivý styl bude vaším vlastním průvodcem po světě Fortnite. Připravte se na neuvěřitelný zážitek a buďte svědkem nové éry, která se zrodí právě při Velkém třesku.

Zdroj: Fortnite.com (odkaz)