Foto: Freepik

Příběh a herní svět

EARTHLOCK nás zavádí do světa Umbra, který se ocitá v krizi. Příběh sleduje dvě hlavní postavy: Amona, mladého rolníka, a Ive, talentovaného technika. Tyto dvě postavy se stávají hlavními hrdiny, kteří se spojí, aby zjistili pravdu o záhadné minulosti světa Umbra a bojovali proti nebezpečné hrozbě.

Herní svět Umbra je plný krásných a různorodých prostředí, která se protínají od rozlehlých pouští po zasněžené hory a podmořské jeskyně. Každá oblast je plná tajemství, nečekaných událostí a úkolů, které hráči mohou plnit. EARTHLOCK vytváří dojem živého světa s bohatou historií.

Bojový systém

Jednou z významných částí hry EARTHLOCK je bojový systém, který kombinuje prvky klasických tahových RPG s moderním přístupem. Hráči mohou ovládat různé postavy a střídat je během bitvy. Každý hrdina má své vlastní dovednosti a schopnosti, které mohou být vylepšovány a upravovány, aby lépe vyhovovaly hráčově hernímu stylu. Taktika a strategie jsou klíčovými slovy v boji. Hráči budou muset využít sílu a slabiny svých postav, aby porazili různorodé nepřátele.

Grafika a zvuk

Grafika ve hře EARTHLOCK je nádherná a barevná. Každý herní svět a postava jsou pečlivě navrženy s láskou k detailu. Grafický styl hry vytváří dojem pohádkového prostředí, které si hráči zamilují. Zvuková stránka hry je rovněž skvělá, s působivou hudbou a výbornými hlasovými výkony postav.

Závěr

EARTHLOCK je hrou, která osloví nejen fanoušky klasických RPG her, ale i nové hráče, kteří chtějí prozkoumat nový a poutavý svět Umbra. Hra nabízí poutavý příběh, zajímavé postavy, bohatý herní svět a bojový systém, který vás udrží v napětí. Snowcastle Games se opravdu vydařilo vytvořit moderní RPG s kouzlem a kvalitou, kterou ocení každý hráč.

Pokud jste milovníkem RPG her, nebojte se vydat s Amonem a Ive na jejich dobrodružnou cestu v EARTHLOCK. Tato hra je dostupná na různých platformách a určitě stojí za vyzkoušení.

Podrobnosti o hře:

  • Název: EARTHLOCK: Vzestup hrdiny

  • Vývojář: Snowcastle Games

  • Žánr: RPG

  • Platformy: PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch

  • Datum vydání: 2016 (původní verze), Enhanced Edition v roce 2018

A to nejlepší na konec. Tato hra je od 16. listopadu zdarma ke stažení na platformě Epic Games.

Zdroj: SnowCastleGames.com (odkaz)