Foto: Freepik

Jedná se o stealth akci, ve které hrajete za goblina, a byla vytvořena francouzským studiem Cyanide. Hra byla poprvé uvedena na trh v roce 2017 a okamžitě získala pozornost hráčů svým unikátním přístupem k herním mechanikám a poutavým příběhem.

Styx: Shards of Darkness navazuje na úspěch svého předchůdce, který spatřil světlo světa v roce 2014. Přestože se jedná o stealth hru, hráči ocenili nejen možnost pohybu v temnotě, ale také vynikající herní mechaniky a náročnost úkolů, které je třeba splnit.

O kvalitě hry svědčí i hodnocení od herních komunit. Na Metacritic dosahuje titul hodnocení 72 %, zatímco na Steamu získal dokonce 83 %. Tato čísla ukazují na solidní přijetí mezi hráči a potvrzují, že Styx: Shards of Darkness není jen průměrnou hrou, ale má co nabídnout i těm náročnějším hráčům.

Pro ty, kteří by si chtěli tuto zajímavou hru vyzkoušet, je tu skvělá zpráva. Stačí navštívit stránky GOGu a aktivovat si hru zcela zdarma. Tato nabídka však platí pouze do pátku 24. listopadu do 15:00, takže není času nazbyt. Je to skvělá příležitost pro všechny hráče, kteří si chtějí doplnit svou herní knihovnu o kvalitní titul, aniž by museli sáhnout hluboko do kapsy.

Digitální obchody jako GOG pravidelně nabízejí hráčům možnost získat kvalitní hry zdarma, což je skvělý způsob, jak se seznámit s novými tituly a objevovat nové herní zážitky. Styx: Shards of Darkness je jistě jedním z těch titulů, který by neměl uniknout žádnému vášnivému hráči, a nyní je k dispozici úplně zdarma. Nezapomeňte tuto příležitost využít a přidat si tuto skvostnou hru do své digitální knihovny.

Zdroj: Gog.com (odkaz)