Foto: Freepik

V rámci této akce mají hráči také možnost využívat crossplay multiplayeru a kooperace, což znamená, že si mohou užívat společnou hru se svými přáteli, ať už jsou na různých platformách. I když je tato možnost omezena na trial verzi, přináší to skvělou příležitost pro prozkoumání herního světa s ostatními.

Jako součást trialu máte možnost postavit se výzvě a dosáhnout maximálně na 20. úroveň se svou postavou. Tato omezení jsou běžná pro podobné akce, ale stále nabízí dostatek obsahu k prozkoumání a zážitku z hraní.

Aby toho nebylo málo, vývojáři přidali do akce i slevovou nabídku. Cena základní verze hry byla snížena na 42 eur, což platí pro PC i konzole PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Tato sleva vás může motivovat k tomu, abyste si hru po skončení týdenního období zdarma i zakoupili, pokud jste si zamilovali svůj čas strávený v temném světě Diablo IV.

Tato akce je skvělou příležitostí pro všechny, kteří chtějí vidět, co nového a vzrušujícího přináší Diablo IV. Během omezeného období zdarma můžete zažít atmosféru hry a společně s přáteli objevit tajemství temného fantasy světa, který Diablo IV nabízí. Nezapomeňte využít i slevu na plnou verzi a prohloubit své dojmy z této oblíbené hry od Blizzard Entertainment.

Zdroj: Steampowered.com (odkaz)