Foto: Freepik

Aktuálním lákadlem pro hráče na platformě Steam je nabídka od vývojářského studia Maxis. Do 9. ledna mají hráči možnost zdarma získat rozšíření s názvem My Pet Stuff, které je obvykle za poplatek ve výši 10 eur. Toto rozšíření je zaměřeno na domácí mazlíčky a přináší do hry nové a vzrušující možnosti pro péči o virtuální zvířecí společníky.

Digitální obchod Valve, který hostí hru na platformě Steam, umožňuje hráčům snadno aktivovat toto rozšíření zdarma, čímž dává příležitost všem milovníkům The Sims 4 obohatit svůj herní zážitek bez finanční investice.

Tato iniciativa ukazuje, že i přes postupující čas si vývojáři zakládají na udržování zájmu a spokojenosti svých hráčů. Zdarma dostupné přídavky jsou vždy vítaným gestem a poskytují komunitě příležitost objevit nové prvky a funkce ve světě The Sims 4.

Série The Sims zůstává jednou z nejikoničtějších a nejhranějších her žánru simulace života, a pravidelné aktualizace a přídavky jsou pro hráče příležitostí znovuobjevit a prozkoumat nové možnosti ve virtuálním světě. S výhodou dočasné bezplatné nabídky rozšíření My Pet Stuff na Steamu mají hráči teď příležitost obohatit svou hru o nový obsah a prohloubit svůj vztah se svými virtuálními domácnostmi.

Zdroj: Steam.com (odkaz)